Helvetica, Arial"">

CONVOCATÒRIA INTERNACIONAL III PREMI VIDEODANSA, BARCELONA


RECORDEU!


El 30 de juliol és la data límit per a inscriure les vostres obres.


El Premi Videodansa Barcelona és una convocatòria internacional dirigida a reconèixer aquelles obres més rellevants en la creació audiovisual amb el cos, el moviment i el llenguatge coreogràfic com elements significatius i diferenciadors del contingut i la forma del film.

Totes les obres seleccionades s'exhibiran en el marc del programa del festival IDN - Imatge, Dansa i Nous mitjans - que tindrà lloc del 13 al 16 de gener de 2011 al Mercat dels Flors de Barcelona.

El Premi, dotat amb 4000€, s'atorgarà a una sola obra o com a màxim a dos ex aequo i es farà públic en el marc de IDN. A més del Premi, un jurat internacional format per curadors i artistes del sector, seleccionarà entre 6 i 10 treballs destacats que passaran a formar part de les iniciatives de difusió pública de l'associació NU2’s.

Trobareu les bases i tota la informació a la web de NU2’s: http://www.nu2s.org



* Si’s plau reenvií aquest missatge a totes les persones que puguin estar interessades amb la fi d’obtenir la màxima difusió *



NU2's associació per a la creació rep el suport del Department de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, i de l’Institut Ramon Llull
Helvetica, Arial"">



/// CASTELLANO


CONVOCATORIA INTERNACIONAL III PREMIO VIDEODANZA, BARCELONA


RECORDAD!

El 30 de Julio es la fecha límite para inscribir vuestras obras.


El Premi Videodansa, Barcelona es una convocatoria internacional dirigida a reconocer aquellas obras más relevantes en la creación audiovisual con el cuerpo, el movimiento y el lenguaje coreográfico cómo elementos significativos y diferenciadores del contenido y la forma del film.

Todas las obras seleccionadas se exhibirán dentro del programa del festival IDN – Imagen, Danza y Nuevos medios - que tendrá lugar del 13 al 16 de enero de 2011 en el Mercat de les Flors de Barcelona.

El Premi, dotado con 4000€, se otorgará a una sola obra o cómo máximo a dos ex aequo y se hará público en el marco de IDN. Además del Premi, un jurado internacional formado por curadores y artistas del sector, seleccionará entre 6 y 10 trabajos destacados que pasarán a formar parte de las iniciativas de difusión pública de la asociación NU2’S.


Encontraréis las bases y toda la información en la web de NU2’s: http://www.nu2s.org



* Por favor reenviar este mensaje a todas aquellas personas que puedan estar interesadas con el fin de obtener la máxima difusión *


Helvetica, Arial"">NU2'S associació per la creació recibe la ayuda del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, del Ajuntament de Barcelona y del Institut Ramón Llull



Arial"">

/// ENGLISH


INTERNATIONAL CALL FOR ENTRIES – III BARCELONA, VIDEODANCE PRIZE


REMEMBER!


July 30 is the deadline for submit your works.


The Videodance, Barcelona Prize is an international competition designed to recognize those most relevant works of the audiovisual creation with the body, movement and choreographic language as significant elements of the content and form of the film.

All the selected works will be projected at the program of IDN - Image, Dance and New media – festival which will take place from 13 to 16 January 2011 at the Mercat de les Flors of Barcelona.

The prize, worth € 4,000 will be awarded for a single work or a maximum of two ex aequo and it will be given during IDN. In addition to the Prize, an international jury of curators and artists will select between 6 and 10 distinguished works that will become part of the public initiatives of diffusion of NU2’s association.


You will find all the information at our website: http://www.nu2s.org



* Please help us to ensure we reach as many people as possible by forwarding this message to anyone that may be interested *


Helvetica, Arial"">NU2'S associacío per la creació has the support of the Generalitat de Catalunya's Departament of Cultura, the Ajuntament de Barcelona and the Ramón Llull institute.



E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of dance-tech to add comments!

Join dance-tech

Blog Topics by Tags

Monthly Archives